Hirdetések

CRESTLINER Pro Tiller 1650
Eladó Amerika Elektromos Horgász Csónak! 4.1 Kw 4 mm tengeri alumíniumból (Dupla fenekes) Részletekért hívjon bizalommal mindennap 08:00-20:00 További fényképek: photos.app.goo.gl/xBfkofRmlYaDtuHh2
tovább
Eladó Friendship 550E elektromos motorcsónak 4,4 kW
Eladó Friendship 550E elektromos motorcsónak 4,4 kW-os motorral, 8 db 240 Ah-s, 6V-os akkumulátorral. Hajóvezetői engedély nélkül vezethető, mivel nem éri el a 7 métert és a 10 lóerőt, de azért érdemes tisztában lenni a vizijártassággal. Teljes yacht érzés, bimini napfénytetővel, fürdőlétrával, hifivel, 4 db hangszóróval, szivargyújtó töltővel, éjszakai világítással (külön akkumulátorral és töltővel a hifinek, a világításnak és a szivargyújtó töltőnek), pohártartókkal, padlószőnyeggel, vizen takaró ponyvával, teljes méretű téli takaróponyvával, és rendszámos hajószállítóval brutális teljesítménnyel (kb. 10 óra menetidő). A gázkar 50%-os állásában kb. 100 km tehető meg, melyet egy balatoni keleti medence körrel le is próbáltunk. Az akksik még 44%-os feltöltöttségűek voltak és átlagos 9,6 km/h-s sebességet értünk el. Teljes gázzal 11,6 km/h az elérhető legnagyobb sebessége. Ilyenkor 1-1,5 órát lehet hajózni, de nem érdemes. A sebesség 20%-kal növekedett, az áramfelvétel pedig a háromszorosára. Érdemes a vihar esetére tartalékolni a plusz energiát. Telefonon bármilyen további kérdésre szívesen válaszolok. A hajótest külön is eladó (motor, gázkar, akkumulátorok és töltő nélkül) rendszámos hajószállító utánfutóval 1.300.000 Ft-ért, utánfutó nélkül 1.000.000 Ft-ért.
tovább
MANTA16 Elektromos csónak
Jogosítvány nélkül vezethető, elektromos hajó! Akár fürdeni, akár bulizni vagy akár horgászni szeretne, a Manta 16 tökéletes választás. Használatára ugyanazok a szabályok vonatkoznak, mint egy egyszerű csónakra vagy vízibiciklire, az élmény viszont összehasonlíthatatlan. Napozóággyá alakítható ülések A luxushajókon megszokott kényelem a Manta 16-on is elérhető. A hátsó padsort átalakítva egy kényelmes kétszemélyes ágyat kapunk. Az egész Balaton napozóággyá válik. Árnyékoló A legmelegebb nyári hőséget is elviselhetővé teszi az alapkivitelben szállított árnyékoló. A sundeck és a menetszél gondoskodik róla, hogy egész nap élvezhesse a hajózást. Védelem az eső ellen A hajóhoz alapáron adunk ponyvát. Nem kell egy vagyont költenie a “kötelező extrákra”, minden, ami a kényelméhez szükséges, az alapkivitel része. Technikai adatok: Hossz: 4,70 m Szélesség: 1,78 m Meghajtás: E-Tech Motorteljesítmény: 2 kW Max. terhelés: 350 kg Akkumulátor kapacitása: x200Ah Max. sebesség: 11-12 km/h Üzemórák száma egy feltöltéssel kb. 6 óra, 7-8 km/h sebesség mellett.
tovább